Wie zijn wij?

front_building

Wij zijn een commercieel instituut dat wordt gedreven door vader en zoon Aad de Hoog, en bijgestaan door zeer enthousiaste medewerkers. Er heerst een vriendschappelijke sfeer. Cliënten, personeel en ondernemers sporten met elkaar in een uitermate ontspannen omgeving.

Apparatuur

De apparatuur is de allermodernste welke op de markt te krijgen is maar de bodybuilders werken gewoon met ijzer.
Sinds januari 2008 is alle apparatuur volledig vernieuwd en uitgebreid de kwaliteit bewaking vind plaats door de BVQI, hetgeen geresulteerd heeft in reeds 10 jaar certificering.

Judo Bond Nederland

Voor judo,  jiu-jitsu en aikido is het instituut aangesloten bij de internationaal erkende sportbond. Dit betekent dat de leraren rijks bevoegd zijn wat garant staat voor goede en veilige les methoden en wereld wijd erkende examens.

LERF

Dit is een nationaal keurmerk dat garandeert dat een door deze organisatie erkend instituut voldoet aan de eisen die door de branche organisatie zijn gesteld.

Fitvak

De organisatie die de belangen behartigt van door de Lerf erkende instituten. Aansluiting bij Fitvak maak een instituut rijkserkend.

ISO 9001:2000 Certificering

In het kader van ISO 9001:2000, heeft Sportingclub Aad de hoog een gecertificeerde legionella preventie, een gecertificeerd noodplan, en een door Achmea gecertificeerde RIE (risico inventarisatie en evaluatie).
Kortom, het complete no nonsens sportinstituut, kracht, lenigheid, gezondheid.
Heeft u nog vragen? Of wilt u wilt u meer informatie? Bel ons gerust of kom eens een kijkje nemen bij ons sportinstituut. Onze medewerkers kunnen al uw vragen beantwoorden en u van de juiste informatie te voorzien.

 

*U kunt ons natuurlijk altijd telefonisch bereiken via het volgende telefoonnummer 0181-624200.

Of e-mail naar info@aaddehoog.nl

Of kom gewoon langs,

Sportingclub Aad de Hoog

Zinkseweg 25, (Streetview)

3201 KZ, Spijkeniss